طراحی رستوران

باید توجه کرد که رنگهای داخل رستوران ها همیشه باید برای افزایش اشتها در افراد طراحی شود . از به کار بردن رنگهای سرد مانند آبی ملایم و یا رنگهای خنثی مانند کرم یا بژ به تنهایی استفاده نشود . در صورت استفاده از این رنگها باید در کنار آن از رنگهای گرم  مانند قرمز و یا نارنجی در زمینه اصلی ویا نورپردازی استفاده شود.

نورپردازی این مکانها خود به تنهایی نیاز به ده ها صفحه مقاله دارد که البته در اینجا نمیتوان به آن اشاره کرد ولی به طور کلی نورپردازی نباید مانند فروشگاه ها خیلی تند و یا خیلی ملایم باشد.  

/ 1 نظر / 59 بازدید
حدیث و احسان

با سلام ما رشته تحصیلیمون در رابطه با هتل و رستوران هاست من دوست دارم این مباحث رو یه سری هم به ما بزنید مرسی